• Header
  • Header

Magunkról

SDA DMS logo v 02

 

Cégünk az SDA DMS Zrt. ­– mint az SDA Stúdió Kft. jogutódja – több mint egy évtizede szállít komplex informatikai megoldásokat, elsősorban magyarországi partnerei számára. Fő terméke a töretlenül fejlődő Poszeidon EKEIDR Irat és Dokumentumkezelő Rendszer, amely segítségével jelenleg körülbelül 80 különböző szervezet (köztük minisztériumok, hivatalok, önkormányzatok, közszolgálati szervek, vállalatok és oktatási intézmények) adminisztrálja ügyviteli folyamatait.

 

A Poszeidon EKEIDR alkalmazáson túlmenően, egyedi informatikai megoldásokat is biztosítunk megrendelőink számára. A folyamatos fejlesztésekkel törekszünk arra, hogy a változó igényeknek mind szélesebb körben eleget tegyünk ügyfeleink megelégedésére. Vállalkozásunk számára az ügyfelek megelégedettsége, és felmerülő igényeik széleskörű kielégítése a legfontosabb. A projektjeink során felhalmozott tapasztalatokat, munkatársaink szakmai tudásával ötvözve, olyan korszerű, megbízható, felhasználóbarát programot hozunk létre, amelyek megkönnyítik partnereink számára a mindennapos feladatok hatékony elvégzését.

 

A folyamatos fejlődés érdekében magasan kvalifikált szakembereink a legújabb technológiákat alkalmazva, az aktuális jogszabályokat figyelembe véve folyamatosan továbbfejlesztik a vállalat által kínált szoftvert.